Leiderschap

Bedrijven waar een hond mee mag

0

Honden zijn onze trouwe viervoetige vrienden die ons altijd vergezellen. Het is dan ook begrijpelijk dat we onze hond het liefst overal mee naartoe nemen. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die honden toelaten. In dit artikel bespreken we enkele bedrijven waar je hond meer dan welkom is.

Honden welkom: deze bedrijven zijn jouw nieuwe favoriet!

  1. Koffiebranderij Keen – Gelegen in Utrecht, is Koffiebranderij Keen een gezellige koffiebar waar je terecht kunt voor heerlijke koffie en gebak. Het bijzondere aan deze koffiebar is dat honden hier van harte welkom zijn. Terwijl jij geniet van een kopje koffie, kan je hond lekker spelen met de andere honden die hier regelmatig komen.
  2. HEMA – HEMA is een bekende winkelketen die in bijna elke stad te vinden is. Wat veel mensen niet weten, is dat HEMA honden toelaat in hun filialen. Dus als je even snel iets nodig hebt, hoef je je hond niet thuis te laten.
  3. Restaurant De Waard van Kekerdom – Dit gezellige restaurant in het dorpje Kekerdom (Gelderland) is niet alleen hondvriendelijk, maar organiseert ook regelmatig evenementen voor honden. Zo kun je hier bijvoorbeeld deelnemen aan een hondenzwemdag in de nabijgelegen Waal.

Laat je hond mee naar het werk: hier mag het gewoon!

  1. Google – Google staat bekend om zijn moderne en innovatieve werkomgeving, en honden maken daar ook deel van uit. Bij Google zijn honden toegestaan op de werkvloer, waardoor werknemers hun hond mee kunnen nemen naar het werk.
  2. Dierenartsenpraktijk De Bata4en – Bij dierenartsenpraktijk De Bata4en in Hengelo zijn honden niet alleen welkom, maar de praktijk heeft ook een eigen ‘hondenbalie’ waar honden hun baasje kunnen vergezellen tijdens het consult.
  3. KNGF Geleidehonden – Het is geen verrassing dat honden hier zijn toegestaan, aangezien het hier om een trainingscentrum voor geleidehonden gaat. Werknemers kunnen hier hun eigen hond meenemen, en tijdens de pauzes worden er gezamenlijke wandelingen georganiseerd.

Zoals je kunt zien zijn er steeds meer bedrijven die honden toelaten. Dit betekent dat jij en je hond samen kunnen genieten van verschillende activiteiten en dat je je hond niet thuis hoeft te laten. Vergeet niet om altijd de regels van het bedrijf te respecteren en je hond goed in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat je hond andere klanten niet stoort. Veel plezier samen!

de Rooij
Frederik de Rooij is een gepassioneerde auteur met een scherp oog voor zakelijke ontwikkelingen. Als bedrijfsanalist en schrijver bij bedrijven.nl combineert hij zijn diepgaande kennis van de zakenwereld met zijn vaardigheid om complexe informatie toegankelijk te maken.Met zijn heldere schrijfstijl en diepgaand inzicht levert Frederik waardevolle artikelen die bedrijven en professionals informeren over de nieuwste trends, strategieën en best practices.Zijn vermogen om complexe concepten te ontrafelen en begrijpelijk te maken, maakt hem een gewaardeerde bron van informatie voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven. Frederik de Rooij zet zich in om bedrijven te helpen groeien en slagen in een dynamische zakelijke omgeving.

welke bedrijven heeft elon musk

Previous article

Postnl verhuisservice welke bedrijven

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Leiderschap