OndernemerschapOverige

Drukwerk op kantoor: voor meer sfeer én branding

0
Drukwerk op kantoor voor meer sfeer én branding

Bij drukwerk denk jij misschien meteen aan gigantische posters met schreeuwerige slogans of een call-to-action die niet geheel vrijwillig klinkt. Of je denkt aan de reclameposters die je langs de weg ziet, zoals in bushokjes of aan lantaarnpalen. Wist je dat je als bedrijf drukwerk ook op een hele andere manier kan gebruiken? Zo kan je het kantoorpand er gezelliger mee maken én de documenten op een leuke, geordende manier bewaren. Lees verder om te ontdekken op welke manieren jouw bedrijf nog meer gebruik kan maken van drukwerk.

Drukwerk ter decoratie voor kantoorpanden

Veel bedrijven doen alleen zaken met drukwerkbedrijven als ze reclameborden of producten zoals flyers en visitekaartjes nodig hebben. Drukwerk kan echter ook op een andere manier toegepast binnen een bedrijf. Posters afdrukken is één zo’n manier. Een kantoorpand is vaak in de basis ongezellig en kil. Natuurlijk kan je het opfleuren met een leuk kleurtje op de muur in plaats van standaard wit of grijs en een grote plant in de hoek zal ook al veel doen voor het totaalplaatje. Je kan er ook voor kiezen om de muren rond de bureaus op te vrolijken met posters.

Laat bijvoorbeeld prachtige foto’s maken van de producten die jullie aanbieden, of neem eens een fotograaf mee wanneer het team de diensten levert. Laat deze foto’s vervolgens professioneel afdrukken als posters en fleur er de boel mee op. Zo maak je het niet alleen wat gezelliger op kantoor, maar ook menselijker, zeker wanneer er collega’s op de posters staan afgebeeld. 

Bedrukte mappen en ordners

In elk kantoorpand staan de welbekende witte, grijze, blauwe of zwarte mappen. Sommige kantoren hebben zelfs kasten vol met deze saaie, stoffige mappen. Niet bepaald om vrolijk van te worden. Door de mappen te laten bedrukken kan je ze niet alleen opfleuren, maar kan je ook de branding doortrekken. Laat de map bijvoorbeeld bedrukken met het logo, de slogan of een foto van de diensten of producten. Daarbij kan je er ook voor kiezen om op de voorkant of rug van de map weer te geven waar de inhoud van de map over gaat. Lekker overzichtelijk!

Bieden jullie klanten altijd fysieke offertes in een mapje aan? Ga dan voor een streepje voor bij de klant door de offerte aan te bieden in een mapje met branding en personal touch. Een gepersonaliseerde offertemap ziet er netjes en verzorgd uit. Daarbij is het voor de klant lastiger om jouw bedrijf en aanbod te vergeten als de branding zo vaak terugkomt. Bedrukte mappen zijn echte eyecatchers aan de meeting tafel, zeker wanneer ze ook nog eens luxe zijn aangekleed als presentatiemap.

Mappen bedrukken is één van de makkelijkste manieren om jouw naamsbekendheid te doen groeien.

Multifunctioneel

Zoals je ziet is drukwerk multifunctioneel: het fleurt de boel op én het is een manier om bij te dragen aan de branding en naamsbekendheid van de onderneming. De mogelijkheden voor drukwerk zijn vaak bijna eindeloos. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf ook wat heeft aan gepersonaliseerd drukwerk, ongeacht of het nu gaat om aankleding van het kantoorpand of het personaliseren van kantoorartikelen.

de Rooij
Frederik de Rooij is een gepassioneerde auteur met een scherp oog voor zakelijke ontwikkelingen. Als bedrijfsanalist en schrijver bij bedrijven.nl gebruikt hij zijn kennis van de zakenwereld om interessante thema's verder uit te diepen.Frederik stelt zijn artikelen zorgvuldig samen en laat de lezers van bedrijven.nl nieuwe inzichten zien.Hij schrijft blogartikelen die te maken hebben met de thema's; werk, carrière, trends en het vermogen van bekend ondernemers.Neem een kijkje in de verschillende categorieën en laat je verassen.

Dit moet je weten over Evi van Lanschot

Previous article

Auto leasen of kopen? Dit zijn de 4 verschillen

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *