Het vermogen vanOndernemerschap

Het vermogen van ondernemer John Huiberts

0
Het vermogen van ondernemer John Huiberts

John Huiberts is een ondernemer en eigenaar van IGM Resins. IGM Resins is gespecialiseerd in UV-technologie voor inkt en coating. John ziet ondernemen als een sport en doet dit ook waar zijn hart ligt. Hij is sinds een aantal jaren commissaris bij RKC Waalwijk. John heeft alles op zijn eigen houtje gedaan en zijn bedrijf opgebouwd tot wat het nu is.

Wie is John Huiberts?

John Huiberts is een 52-jarige Waalwijker die in 1999 zijn onderneming IGM Resins startte. IGM Resins is een bedrijf dat gespecialiseerd is op UV-lakken, coatings en lijmen.

Overzicht van belangrijke punten in het leven van John Huiberts:

Start van zijn bedrijf:1999 begint hij met IGM Resins.
Ondernemer van het jaar:John won in 2018 de titel EY Entrepreneur of The Year
John Huiberts relatieHuiberts heeft kort een relatie gehad met Leontine Ruiters, De ex van Marco Borsato.
John Huiberts vermogenIn 2022 werd het vermogen van John geschat op 140 miljoen euro door de Quote 500.

John kocht met zijn laatste spaargeld grondstoffen in China en verkocht ze vervolgens aan inkt- en coatingproducenten. Dit deed hij zonder enige chemie kennis van de producten.

John stond erom bekend dat hij veel op bluf deed. Zo verkocht hij de grondstoffen dus ook op bluf zonder er enige kennis van te hebben. Huiberts heeft de studie commerciële economie gevolgd in Den Bosch. Hij geeft aan in een interview met de Quote dat hij meer in de kroeg zat te kaarten dan dat hij lessen aan het volgen was. 

John heeft in 2018 de titel EY Entrepreneur of The Year gewonnen met zijn bedrijf IGM Resins. 

IGM Resins

IGM Resins is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van grondstoffen en technologieën voor de inkjet- en coating industrie. Ze leveren innovatieve oplossingen voor de wereldwijde markt van inkjetinkten, coatings en kleefstoffen. 

IGM Resins richt zich op het leveren van hoogwaardige producten en diensten om klanten te helpen bij het verbeteren van hun producten en processen in verschillende industrieën, waaronder grafische kunst, verpakkingen, industriële coatings en meer. IGM Resins maakt allemaal formules die gemaakt zijn op de specifieke wensen van de klant. 

In de loop der jaren heeft IGM Resins verschillende overnames en strategische partnerschappen aangegaan om zijn productaanbod en wereldwijde aanwezigheid te versterken. Deze transacties hebben het bedrijf geholpen om een breder scala aan oplossingen aan te bieden.

Relatie

John houdt graag zijn privéleven gescheiden van het ondernemen. Zo is er alleen bekend dat hij vijf jaar lang een relatie heeft gehad. Hier heeft hij samen 3 kinderen mee. 

Huiberts heeft ook een tijdje gedate met de ex van Marco Borsato, Leontine Ruiters. Dit was echter van korte duur want John zag het niet langer meer zitten.

Het vermogen van John Huiberts

John heeft zijn vermogen flink weten op te schroeven met IGM Resins. Zo is hij goed in het bluffen in de zakenwereld, waar die vroeger heel ver mee gekomen is. Met zijn toewijding aan innovatie en zijn vermogen om uitdagingen om te zetten in kansen heeft hij een prachtig bedrijf opgebouwd.

Huiberts maakte in 2022 zijn debuut in de Quote 500, een jaarlijkse lijst van de vijfhonderd rijkste Nederlanders. Huiberts kwam binnen op plek 383 met een geschat vermogen van 140 miljoen euro. 

Over het salaris van John wordt niks specifieks publiekelijk gemaakt. Wat we wel weten is dat zijn vermogen aanzienlijk groot is. Dit maakt hem een van de rijkste Nederlanders van het land.

Lees ook eens verder over:

de Rooij
Frederik de Rooij is een gepassioneerde auteur met een scherp oog voor zakelijke ontwikkelingen. Als bedrijfsanalist en schrijver bij bedrijven.nl combineert hij zijn diepgaande kennis van de zakenwereld met zijn vaardigheid om complexe informatie toegankelijk te maken.Met zijn heldere schrijfstijl en diepgaand inzicht levert Frederik waardevolle artikelen die bedrijven en professionals informeren over de nieuwste trends, strategieën en best practices.Zijn vermogen om complexe concepten te ontrafelen en begrijpelijk te maken, maakt hem een gewaardeerde bron van informatie voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven. Frederik de Rooij zet zich in om bedrijven te helpen groeien en slagen in een dynamische zakelijke omgeving.

Hoeveel verdient top schaatsster Jutta Leerdam? We vertellen je alles over het vermogen Jutta Leerdam.

Previous article

Het vermogen van ondernemer Frits van Eerd

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *